foto

Morten Feldt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Domino
2018 Složka 64
2016 Komuna
Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
2015 Comeback
2014 Druhá šance
Gentlemen
Zabijáci

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
Hjemkomst (E03)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Rita (TV seriál)
Familie (S04E07)
Barndommens gade (S04E06)
Tøbrud (S04E03)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2014 Tidsrejsen (TV seriál)
Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
Mål og Midler - del 1 (S02E07)
2012 Danish Dynamite (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky