foto

Deanna Dezmari

  • nar. 5.10.1979 (40 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chrabryje žjony (TV film)
Ničej
2015 Natasha
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2010 Děň zvěrja
2008 Magic Flute Diaries
2007 V dostihovém sedle
2006 Daleko od ní
Elektrické křeslo
2000 Bag the Wolf
1999 More to Love

TV seriály

2018 Belyj šaman (TV seriál)
Těň (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Umri včera (E38)
Melnik (TV seriál)
2015 Tajny sledstvija (TV seriál)
S čistogo lista (S15E01)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Sosedi (E03)
Takaja rabota (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Gosti iz mraka (S08E28)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Igra na čužom pole (S08E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť v otěle (S14E06)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vypusknicy (S02E07)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Kloun (S01E19)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Oskolki imperii (S11E01)
2009 Barvicha (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)
2008 Gaišniki (TV seriál)
M.V.P. (TV seriál)
2007 ReGenesis (TV seriál)
The God of Commerce (S03E05)
I Dream of Genomes (S03E04)
Strangers in the Night (S03E03)
2006 11 Cameras (TV seriál)
2004 Metropia (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 An American in Canada (TV seriál)
1999 The Hoop Life (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky