foto

Jošino Nandžó

  • nar. 12.7.1984 (35 let)
    Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Grisaia: Phantom Trigger – The Animation
2018 Tantei opera Milky Holmes: Psycho no aisacu (TV film)
2017 Gekidžóban Trinity Seven: Júkjú tošokan to renkindžucu šódžo
Panpakapan macuri: Purin ara, dómo
2016 Gekidžóban Tantei Opera Milky Holmes: Gjakušú no Milky Holmes
Tantei Opera Milky Holmes: Fun Fun Pearly Night – Ken to Janet no okurimono (TV film)
2015 Love Live! The School Idol Movie
2014 Gekidžóban Cardfight!! Vanguard: Neon Messiah
Love Live! M's->Next Love Live! 2014: Endless Parade
Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en
2013 Džoširaku (2013)
Love Live! School Idol Project
2012 Makenki!: Nacu da! Mizugi da! Gaššuku da!
Nekogami jaojorozu: Ohanami Ghostbusters
Tantei Opera Milky Holmes: Alternative (TV film)
2011 Aa! Megami-sama!
Baby Princess 3D Paradise Love
Morita-san wa mukuči
Tantei Opera Milky Holmes: Summer Special (TV film)
2010 Toaru kagaku no Railgun: Entenka no sacuei moderu mo raku dža arimasen wa ne.
Toaru kagaku no Railgun: Misaka-san wa ima čúmoku no mato desu kara
2006 Ar-Tonelico sekai no owari de utai cuzukeru šódžo

TV seriály

2019 Dókjonin wa hiza, tokidoki, atama no ue. (TV seriál)
2018 Saredo cumibito wa rjú to odoru: Dances with the Dragons (TV seriál)
2017 Atom: The Beginning (TV seriál)
Battle Girl High School (TV seriál)
Berserk (TV seriál)
Clockwork Planet (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
2016 Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
2015 Classroom Crisis (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear GX (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
Mahó šódžo taisen (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Futari wa Milky Holmes (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Recorder to Randoseru Mi (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear G (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
Recorder to Randoseru Do (TV seriál)
Recorder to Randoseru Re (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
Tari Tari (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
Hóró musuko (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Morita-san wa mukuči. (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
Seikon no Qwaser II (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes Dai 2 Maku (TV seriál)
2010 Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
2009 Canaan (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Weiß Survive (TV seriál)
Weiß Survive R (TV seriál)
Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
2008 D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Penguin musume Heart (TV seriál)
2007 D.C. II: Da Capo II (TV seriál)
2006 Cuyokiss Cool x Sweet (TV seriál)
Hanoka (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Soul Link (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace