foto

Alfred Böhm

  • nar. 23.3.1920
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 22.9.1995 (75 let)
    Ströblitz, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Selten so gelacht! (TV film) - a.z.
2012 Otto Schenk - Sternstunden des Humors (TV film) - a.z.
1992 Die Zwillingsschwestern aus Tirol (TV film)
1991 Patient aus Leidenschaft
1990 Die Kaffeehaus-Clique (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
1983 Jedermann (TV film)
1981 Bockerer
1978 Pension Schöller (TV film)
1975 Gelbe Nachtigall, Die
1972 Briefe von gestern (TV film)
Die lustigen Vier von der Tankstelle
1971 Der Schlafwagenkontrolleur (TV film)
Gestrickte Spuren (TV film)
1969 Das Lamm (TV film)
Der Bürger als Edelmann (TV film)
Hilfe, ich liebe Zwillinge
Zwei aus Verona (TV film)
1968 Immer Ärger mit den Paukern
1967 Die Fiakermilli (TV film)
Made in Austria
1965 Lumpazivagabundus
Radetzkymarsch (TV film)
1964 Boeing - Boeing (TV film)
Ihr erster Ball (TV film)
1963 Charleys Tante
Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
1962 Der fidele Bauer (TV film)
Funken in der Asche (TV film)
1961 Eduard III (TV film)
1960 Der jüngste Tag (TV film)
1959 Gitarren klingen leise durch die Nacht
Mädchen für die Mambo-Bar
1958 Hallo Taxi
Sag ja, Mutti
Wenn die Bombe platzt
1957 Der Pfarrer von St. Michael
König der Bernina, Der
Wer die Heimat liebt
Wien, du Stadt meiner Träume
1956 Gasparone

TV seriály

1993 Almenrausch und Pulverschnee (TV seriál)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1972 Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1969 Guten Abend in Österreich (TV seriál)
1958 Familie Leitner (TV seriál)

Dokumentární

1995 Fredi, der Schelm (TV film)

Divadelní záznam

1980 Der Mustergatte (divadelní záznam)
1971 Die Zuckerbäckerin (divadelní záznam)
1970 Frühstück im Büro (divadelní záznam)
Herr im Haus bin ich (divadelní záznam)
1969 Kampl (divadelní záznam)
1965 Gute Geschäfte (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1977 Simpl-Revue (TV pořad)
1969 Die große Glocke (TV pořad)
1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky