foto

Karl Merkatz

  • nar. 17.11.1930 (89 let)
    Wiener Neustadt, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Otto Neururer - Hope through Darkness
2017 Otto Schenk: So ein Theater (TV film) - a.z.
2015 Der Blunzenkönig
Kleine Grosse Stimme (TV film)
2013 Vanitas
2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
Na prahu osmdesátky
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
Karl Merkatz - Vom Tischler zum echten Wiener (TV film)
2009 Zapping-Alien@Mozart-Balls
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Tajemství jezera Loch Ness (TV film)
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
König Ottokars Glück und Ende (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
Zwei Väter einer Tochter
2002 Am anderen Ende der Brücke
Ein himmliches Weihnachtsgeschenk (TV film)
Nezvaný host (TV film)
2001 Ene mene muh - und tot bist du
Tod eines Handlungsreisenden (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
1998 Drei Herren
1997 Der Unfisch
Věčná píseň (TV film)
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
1994 Der Mann von La Mancha (TV film)
1993 Bouřlivé setkání (TV film)
Der Bienenkönig
1992 Mord im Wald (TV film)
1991 Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1990 Absturz (TV film)
1989 Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
1987 Tatort - Die Macht des Schicksals (TV film)
Žolík
1986 Abschiede (TV film)
1983 In Zeiten wie diesen (TV film)
Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1981 Bockerer
Lebende Leichnam, Der (TV film)
1979 Feuer! (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
Junge Freud, Der (TV film)
1970 Der Tod des Deputierten Jean Jaurès (TV film)
1969 Die Erben des tollen Bomberg (TV film)
1966 Die Hundertste Nacht (TV film)
1964 Duell, Das (TV film)

TV seriály

2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2003 2 Väter 1er Tochter (TV seriál)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt na Hahnenkammu (S04E02)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Spritzen-Karli, Der (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)

Dokumentární

2018 Peter Alexander – Eine Legende. Unvergessen. (TV film)
2016 Geschichten aus dem süßen Österreich (TV film) - a.z.
Universum History: Unser Österreich: Salzburg - Ein Land für sich (TV film)
2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung
Universum History (TV seriál)

Divadelní záznam

1982 Der Untergang Wiens (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Der Blunzenkönig

Host

TV pořady

2019 Bergweihnacht mit Alexandra Meissnitzer (TV pořad)
2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
Wie wir wurden. Was wir sind (TV pořad)
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)