foto

Heinz Marecek

  • nar. 17.9.1945 (74 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aus dem Archiv: Heinz Marecek (TV film)
2016 Daleko od domova
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
Volání Afriky (TV film)
2011 Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
2010 Karl Merkatz - Vom Tischler zum echten Wiener (TV film)
Molly & Mops - Das Leben ist kein Guglhupf (TV film)
2009 Příběhy o lásce: Dotek lásky (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
Sladké pokušení (TV film)
2006 Lindenstraße: Finstere Weihnacht (studentský film)
2004 Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Princesse Marie (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2002 Nezvaný host (TV film)
2001 Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Vino santo (TV film)
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
Potasch und Perlmutter (TV film)
1990 Eine Frau namens Harry
1986 Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
1983 Geheimsender 1212 (TV film)
1982 Ohne Ball und ohne Netz (TV film)
1981 Bockerer
1980 Der Gute (TV film)
Die weiße Stadt (TV film)
1979 Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1977 Malá noční hudba
1976 Duett zu dritt
1975 Bis zur bitteren Neige
Parapsycho - Spektrum der Angst
1974 Luger calibro 9: massacro per una rapina
Moskevská romance
Wienerinnen (TV film)
1973 Přehlídka (TV film)
1972 Der Tod des Ministers (TV film)
Elisabeth Kaiserin von Österreich (TV film)
Letzte Werkelmann, Der
1971 Wald, Der (TV film)
1970 Alkeste - Die Bedeutung, Protektion zu haben
Traumauto Nr. 5 (TV film)
1968 Der Kaufmann von Venedig (TV film)
1957 Die liebe Familie

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
2002 Big Ben (TV seriál)
Salzburská specialita (S09E02)
2001 Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Die Computerfamilie (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mein Bezirk: Mein Neubau (TV film)
Otto Schenk: Porträt eines Unermüdlichen (TV film)
Österreichische Ikonen (TV film)
2016 Kabarett-Legenden (TV seriál)
2015 Geschichten rund um's Riesenrad (TV film)
2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung

Divadelní záznam

1979 Das Veilchen (divadelní záznam)
Hurra - ein Junge (divadelní záznam)
1972 Katzenspiel (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Pension Schöller (TV film)
1976 Es war die Lerche (TV film)

TV seriály

1996 Die Nachbarn (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
2013 ORF-Legenden (TV pořad)
Stöckl (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2008 Stöckl am Samstag (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky