foto

Tony Spiridakis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Alibi (TV film)
2003 Ash Tuesday
1991 Dospívání v Queens
1990 Hometown Boy Makes Good (TV film)
1986 Harem (TV film)
Šílená Amerika
1985 Přání smrti 3

TV seriály

2007 Dr. House (TV seriál)
Výpověď (S03E22)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Noise
1997 Město slávy
1995 Poslední slovo

Producentská filmografie

Filmy

2018 Yes and No

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace