foto

Vladimir Skomarovsky

  • nar. 10.10.1938 (80 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Noise
1996 The Rockford Files: Punishment and Crime (TV film)
1993 Štvanec
1990 Podfukáři (TV film)
1989 Velkofilm
1988 Černý orel
1987 Osudová přitažlivost
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
1971 Komissary

TV seriály

2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - herec, a.z.
Anděl smrti (S04E24) - a.z.
Trojský kůň (S04E23)
2002 Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
1998 Sedm dní (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oči černé (S04E01)
Srdečný pozdrav do Ruska (S03E24)
1997 Chameleon (TV seriál)
Nejlepší z nás (S01E10)
JAG (TV seriál)
Lid versus Rabb (S03E10)
Modrý kód (S02E13)
1994 Zmije (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Pokaždé, když se usměje (S01E16)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace