foto

Vladimir Skomarovsky

  • nar. 10.10.1938 (81 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Noise
1996 The Rockford Files: Punishment and Crime (TV film)
1993 Štvanec
1990 Podfukáři (TV film)
1989 Velkofilm
1988 Černý orel
1987 Osudová přitažlivost
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
1971 Komissary

TV seriály

2008 Ochrana svědků (TV seriál)
To Serge with Love (S01E10)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - herec, a.z.
Anděl smrti (S04E24) - a.z.
Trojský kůň (S04E23)
2002 Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
1998 Sedm dní (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Oči černé (S04E01)
Srdečný pozdrav do Ruska (S03E24)
1997 Chameleon (TV seriál)
Nejlepší z nás (S01E10)
JAG (TV seriál)
Lid versus Rabb (S03E10)
Modrý kód (S02E13)
1994 Zmije (TV seriál)
1990 thirtysomething (TV seriál)
The Guilty Party (S04E06)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Pokaždé, když se usměje (S01E16)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Need to Know / Red Snow (S01E21)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Waiting for Godorsky (S01E22)
1983 A-Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky