foto

Jukijoši Óhaši

  • nar. 10.4.1959 (60 let)
    Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Meloetta no kirakira Recital
Utae Meloetta: Rinka no mi o Sagase
2011 Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Pikachu no kirakira daisósaku!
2007 Pikachu tanken Club
2006 Pikachu no wanpaku Island
2003 Odoru pokemon himicu kiči
2001 Pikachu no dokidoki kakurenbo
2000 Pikachu no fujujasumi
1998 Eiga Beast Wars Second: Čó seimeitai Transformers – Lio Convoy kiki ippacu!
Šin otokogi
1997 Gegege no Kitaró: Jókai tokkjú! Maboroši no kiša
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Išin šiši e no Requiem
1996 Fušigi júgi
1994 Jú jú hakušo: Meikai šitó hen – Honó no kizuna
Kerokero Keroppi no sora o tobetara
1992 Kennel Tokorozawa
Kerokero Keroppi no ganbare! Keroppooz
Kerokero Keroppi no kjórjú ga deta
Kerokero Keroppi no sora tobu jume no fune
Kerokero Keroppi no tomodači tte ii na
Kjó kara ore wa!!
1991 Gekkó no Pierce: Jumemi to Gin no bara kišidan
1989 Kimagure Orange Road: Hawaiian Suspense

TV seriály

2014 Go-Go Tamagočči! (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Tamagočči! (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
2002 Curibaka nišši (TV seriál)
2001 Hikaru no go (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Transformer: Car Robot (TV seriál)
1999 Power Stone (TV seriál)
1998 Beast Wars Second: Čó seimeitai Transformers (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
Hyper Police (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
Modžakó (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)
1993 Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
Mukamuka Paradise (TV seriál)
1992 Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
1990 Edokko Boy: Gatten Tasuke (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
1989 Kariage-kun (TV seriál)
1988 Gegege no Kitarou: Jigoku Hen (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Moeru! Onísan (TV seriál)
Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
1987 Kimagure Orange Road (TV seriál)
1986 Oh! Family (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
1984 Čikkun takkun (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
1982 Očamegami monogatari: Korokoro Pollon (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky