foto

Hiroja Išimaru

  • nar. 12.2.1941 (79 let)
    Miyagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Ultraman Taiga: New Generation Climax
2011 Šukufuku no Campanella
2009 Urutoraman Mebiusu Gaiden: Gōsuto Ribāsu
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Mazinkaiser: Šitó! Ankoku daišógun
Tokijští kmotři
2001 Babel nisei
Mazinkaiser
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Nanacu no umi no Tico (TV film)
2000 Sin: The Movie
1999 Digimon Adventure gekidžóban
1998 Shihaisha no tasogare
1995 Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
1992 Džankenman: Kaidžú daikessen
Little Twins: Bokura no nacu ga tondeiku
Sekai no hikari: Šinran šónin
1991 Šónen Ašibe OVA
1990 City Hunter: Hjakuman doru no inbó
Cyber City Oedo 808
OL kaizó kóza
1989 Koiko no Mainiči
Čódžú kišin Dancougar: Hakunecu no šúšó
Šuten dódži
1988 Abe George kattobi seišunki: Šibuja Honky Tonk
Kudžakuó
1987 Bubblegum Crisis
Dirty Pair
Čódžú kišin Dancougar: God Bless Dancougar
1986 Čódžú kišin Dancougar: Ušinawareta monotači e no činkonka
1982 Rokušin gattai GodMars
1981 Bremen Four (TV film)
1980 Směr Země
1979 Kaitó Lupin: 813 no nazo (TV film)
SF saijúki Starzinger
SF saijúki Starzinger II
1976 Grendizer, Getter robo G, Great Mazinger: Kessen! Daikaidžú!
UFO robo Grendizer tai Great Mazinger
1973 Mazinger Z tai Devilman
1922 Four Musicians of Bremen, The

TV seriály

2019 Ultraman Taiga (TV seriál)
Urutora Gyarakushī Faito Nyū Jenerēshon Hīrōzu (TV seriál)
2014 Urutoraman Ginga Esu (TV seriál)
2013 Tokyo Ravens (TV seriál)
2012 Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2011 Hjóge mono (TV seriál)
2010 Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Magikano (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2004 Kaikecu Zorori (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Maó Dante (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
1989 Kniha džunglí (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Bosco Adventure (TV seriál)
1985 Čódžú kišin Dancougar (TV seriál)
1984 God Mazinger (TV seriál)
Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
1981 Rokušin gattai GodMars (TV seriál)
Saikjó robo Daiódža (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
1979 Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
1978 Mirai šónen Conan (TV seriál)
SF saijúki Starzinger (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
Tóšó Daimos (TV seriál)
Učú madžin Daikengó (TV seriál)
1977 Čódžin sentai Barattack (TV seriál)
1975 UFO Robo Grendizer (TV seriál)
1972 Mazinger Z (TV seriál)

Dokumentární

2019 Night Cruising

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky