foto

Corrado Olmi

  • nar. 24.10.1926 (92 let)
    Jesi, Marche, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Si fa presto a dire amore...
1998 Cena, La
Da cosa nasce cosa (TV film)
1988 Don Bosco
Rimini, Rimini - po roce
1987 Hasiči 2: Hrdinská mise
Odvaha mluvit
1986 Ferragosto O.K. (TV film)
Il ragazzo del pony express
1983 Benedetta e company (TV film)
Chudáček boháč
Due strani papà
Petomane, Il
Sfrattato cerca casa equo canone
1982 Bonnie a Clyde po italsku
Porca vacca
1981 Bollenti spiriti
Teste di quoio
Zamilovaný blázen
1980 Cicala, La
1976 Donna chiamata Apache, Una
1975 L'uomo della strada fa giustizia
Peccati in famiglia
1974 Anna Karenina (TV film)
Anno uno
Professore venga accompagnato dai suoi genitori
1972 Decameroticus
Schiava io ce l'ho e tu no, La
Spara Joe... e così sia!
1971 Devítiocasá kočka
Hezký, charakterní Ital v Austrálii hledá krajanku za účelem sňatku
Merlo maschio, Il
Ozbrojme se a odjeďte!
Provinciale, Il
Čtyři mouchy na šedém sametu
1969 12 + 1
Arcangelo, L'
Straniero a Paso Bravo, Uno
1968 Colpo di sole
Qualsiasi prezzo, A
Roma come Chicago
Trumfové eso
1967 Totò Ye Ye (TV film)
Tuttofare, Il (TV film)
1966 Královny
L'Arcidiavolo
Nostri mariti, I
Probuď se a zabíjej
1965 Slalom
1964 Amore facile
Due pericoli pubblici, I
Grandi camaleonti, I (TV film)
Maniaci, I
1963 Adultero lui, adultera lei
Clémentine chérie
Frenesia dell'estate
Nesnadná láska
1962 Cuccagna, La
1960 Chiamate 22-22 tenente Sheridan
Mandarino per Teo, Un
1956 Peccato di castità

TV seriály

1999 Anni '60 (TV seriál)
Mai con i quadri (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1994 Italian Restaurant (TV seriál)
1987 Turno di notte (TV seriál)
1984 Racconti del maresciallo, I (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Remények és lemondások (E11)
Inverno al mare (TV seriál)
Verdi (TV seriál)
1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1973 Porta sul buio, La (TV seriál)
Qui squadra mobile (TV seriál)
Vino e pane (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
All'ultimo minuto (TV seriál)
Svědkové, kteří nepromluví (TV seriál)
1970 Lotta dell'uomo per la sua sopravvenza, La (TV seriál)
1968 Il circolo Pickwick (TV seriál)
1967 Il triangolo rosso (TV seriál)
1966 Conte di Montecristo, Il (TV seriál)
1965 Donna di fiori, La (TV seriál)
Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
Scaramouche (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1962 Più rosa che giallo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace