foto

Nacuko Takahaši

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 We Love
2014 Mitsuwano (TV film)
2010 Gekijōban Bleach: Jigoku-hen
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Nidžúmensó no musume
Switch
2006 Jakeato no, okaši no ki (TV film)
Maria-sama ga miteru 3rd season
2005 Nepos Napos
2001 I Wish You Were Here: Anata ga koko ni itehošii

TV seriály

2017 Isekai wa Smartphone to tomo ni. (TV seriál)
Koi to uso (TV seriál)
Ren'ai bókun (TV seriál)
2016 Long Riders! (TV seriál)
Monster Hunter Stories: Ride On (TV seriál)
Norn 9: Norn + Nonetto (TV seriál)
2015 Go! Princess Precure (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
Baby Steps (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Lady Jewelpet (TV seriál)
Mešimase Lodoss tó senki: Sore tte oišii no? (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2013 Brothers Conflict (TV seriál)
Dokidoki! Precure (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
Jujušiki (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Mojašimon Returns (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
2011 Ao no Exorcist (TV seriál)
2010 Nurarihjon no mago (TV seriál)
Togainu no či (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Asura Cryin' 2 (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
2008 Seijó kottó jógašiten: Antique (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Kótecu sangokuši (TV seriál)
Kótecušin Jeeg (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
Romeo × Juliet (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Džúósei (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gakuen Heaven (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
2005 Doraemon (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Hana jori dango (TV seriál)
Idaten Jump (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Kóčú ódža Mušiking: Mori no tami no densecu (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Peach Girl (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
2004 Aišiteru ze Baby (TV seriál)
Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Gankucuó (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Jú gi ó: Duel monsters GX (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Marshmallow Times (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
2002 Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
2001 Grappler Baki (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace