Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tošima, město ovládané syndikátem Viscio, je místem, kde lze hrát krvavou hru jménem Igura. Tuto hru zatím vyhrává Il Rey, jež je vůdcem Viscio. S něčím takovým Akira nechce mít nic společného. Nezajímá se. Jenomže je falešně obviněn ze zločinu, který nespáchal. A chce mladý muž strávit polovinu svého života ve vězení? Samozřejmě že nechce. Jak z něj ven? Nabídku před něj položí tajemná žena, která mu slíbí svobodu, když Iguru vyhraje. Akira nerad souhlasí a vydává se do Tošimy, krvavého města. (Zíza)

(více)

Recenze (11)

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Rvačky, krev, drogy, vojenský experiment. Člověk by čekal, že to bude nářez a ono nic. Bylo to matoucí. Animace se mi líbila, tahle temná a depresivní kresba seděla do příběhu. Také musím ocenit pěkný opening a pokaždé jiný ending. Postavy nebyly ničím zajímavé. Kromě sado-maso "psa". Takovou postavu jsem ještě neviděla. Spíše průměrné, 6 bodů za konec. Sice byl otevřený, ale věřím Akirovy a jeho kataně. ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Svět štíhlých chlapáků je drsný. Oni tak dobře vypadají. Když kráčí, drsné kytary duní. Oblékají se stylově. Elegantně pochodují. Poroučí větru, aby jim rozevlál pláště. Odcházejí do západu slunce. Mile se tulí. Srdce je bolí. A igrají Hru. Eee, hrají Igru. Berou si násilím odznáčky. No nejsou k sežrání? Žral jsem, žral, po třech dílech jdou vrchem zpět. Nehodnoceno, dosavadní dojem odpad až **. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Opět jednou anime, kde vládne šedivost, kterou svou ráznou barvou a specifickou vůní prozáří krev. A pořád to neukázalo nic zajímavého, nic, co by nadchlo. Charaktery jsou jasné, vcelku dobře čitelné a povětšinou nudné. Zatím je to tak nějak předvídatelné, že mě ani moc nebaví to sledovat. Samozřejmě občas tam probleskne ta záhada tam vzadu - proč vybrali Akiru? Kdo je to Šiki (docela týpek, co by se hodil do každé japonské gothic kapely) a proč dělá, co dělá? A to jsou zhruba tak dvě otázky, na které by mě zajímala odpověď, ale že bych trvala na tom, že ji musím znát? Kdepak. Po těch 4 dílech, co jsem zhlédla, by mi stačil už jen jeden, kde se odpoví. Bohužel, co? Slabé 2* ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Myšlenka by mohla být dobrá, kdyby byl ten děj alespoň trochu dobře vystavěný. Takhle se všechno dělo hodně náhodně a působilo to dojmem "tak co tam dáme teď". Navíc pokaždé, když došlo na pokus vložit do toho nějakou "hlubokou" myšlenku, tak to vyznělo do ztracena (v tom lepším případě) a nebo trapně. Animace taky moc nenadchla. Sice tuhle volbu barev mám ráda, ale na to, že se jedná o akční anime, tak animace pohybu naprosto strašná. Tohle by bylo fajn v nějakém romkomu ze střední školy, ale obávám se, že i tam jde najít mnohem lepší zvládnutí pohybu. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*3/10* Naprostá ztráta času. Příběh se vlekl až úmorným tempem a měla jsem problém se vůbec dokopat k tomu, abych se dodívala na všechny díly. Nudné a stereotypní charaktery, bez jakékoliv hloubky taky moc nepomohly mému diváckému zážitku. Jediná dobrá věc na tomto anime je vcelku poslouchatelný opening a ending a Rin - jediná postava, která mě i celkem bavila, přičemž jeho chování i design byl v krásným kontrastu se šedými uličkami a zákoutími. Pořád si ale stojím za tím, že tohle anime nemělo vzniknout a Togainu no Chi mělo zůstat jen a pouze vizuálním BL románem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama