foto

Reimar J. Baur

  • nar. 23.1.1928 (93 let)
    Trier, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
1994 Andere Leben des Herrn Kreins (TV film)
1992 Haus Herzenstod (TV film)
Sie und Er (TV film)
1991 Josef und Maria (TV film)
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
1989 Die verschwundene Miniatur (TV film)
Kikeriki (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
1988 Der blaue Boll (TV film)
Passage (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
Hälfte des Lebens
1984 Miluju Viktora (TV film)
Zeit der Einsamkeit, Die
1983 Alfons Köhler (TV film)
Verzeihung, sehen Sie Fußball?
1982 Abgefunden (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
1980 Albertine oder Das schlimme Ding, sich in eine Braut zu verlieben (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
1979 Nicki
1977 Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
1974 Der Nackte Mann auf dem Sportplatz
Jakub lhář
Johannes Kepler
1973 Das Pflichtmandat (TV film)
1972 Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Čas čápů
1967 Der Schatten eines Kämpfers (TV film)
Die Hose (TV film)
Gefrorenen Blitze, Die
1966 Columbus 64 (TV film)
1964 Abituriententreffen (TV film)
Preludio 11
Prozess Richard Waverly (TV film)
1963 Vanina Vanini (TV film)
1962 Die Entlassung (TV film)
Die Hose (TV film)
Esther (TV film)
1961 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
Der Tag des Ludger Snoerrebrod (TV film)
Vanina Vanini
1960 Draußen vor der Tür (TV film)
1959 Die Streiche des Scapin (TV film)
1958 Im 6. Stock (TV film)
1953 Knights of the Round Table
1952 Odsouzená vesnice

TV seriály

1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)

Divadelní záznam

1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1975 Juno und der Pfau (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky