foto

Dietrich Körner

  • nar. 2.12.1929
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 8.10.2001 (71 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
2000 Ticho po výstřelu
1995 Der Trinker (TV film)
1994 Andere Leben des Herrn Kreins (TV film)
1993 Goldstaub (TV film)
1991 Der 13. Tag (TV film)
1990 Marie Grubbe (TV film)
1989 Kikeriki (TV film)
Zakázaná láska
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
1985 Das zweite Leben des Dr. Gundlach (TV film)
Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
1983 Ostrov labutí
So wie du lebst (TV film)
Zpráva slepeckým písmem (TV film)
1982 Zahl bar, wenn du kannst (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
Leutnant Yorck von Wartenburg, Der (TV film)
Náš krátký život
Polizeiruf 110 - Alptraum (TV film)
Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Eines langen Tages Reise in die Nacht
Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
1979 Addio, piccola mia
Die Birke da oben (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
1977 Das Verhör (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
Stůl a lože (TV film)
1975 Einige Tage ohne Krieg (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Die Kurve (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Unser täglich Bier (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Im Spannungsfeld
1969 Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Träume (TV film)
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1965 Der Bär (TV film)
Der Teufelsschüler (TV film)
Die andere Front (TV film)
Ein Wort zur rechten Zeit (TV film)
1964 Onkel Wanja (TV film)
Rose Bernd (TV film)
1963 Alle meine Söhne (TV film)
1962 Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
Meine Mutter ist Lucy Lane (TV film)
1961 Kaution (TV film)
1960 Lehrer Stefan (TV film)
Lidé s křídly
Montserrat (TV film)
1959 Mirandolina (TV film)

TV seriály

1998 Poslední svědek (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Um jeden Preis (E113)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Die Flamme (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1978 Vier Tropfen (divadelní záznam)
1977 Happy End (divadelní záznam)
1970 Nathan der Weise (divadelní záznam)
1969 Die Millionärin (divadelní záznam)
1968 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)
1957 Der Keller (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky