foto

Brad M. Bucklin

  • nar. 7.6.1952 (67 let)
    Utica, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 EP/Executive Protection
2005 Hercules in Hollywood
1993 Jurský park
1983 Wavelength
1982 Halloween 3
World War III (TV film)
1981 Bláznivá dálnice
No Place to Hide (TV film)

TV seriály

1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1978 Waverly Wonders, The (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Never Say No

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky