foto

Deok-hwan Ryoo

  • nar. 12.6.1987 (33 let)
    Anjang, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baesimwondeul
Heuksando
2018 Gukgabudoeui nal
2016 Widaehan sowon
2015 Honsoom
Yeoljung gateun sori hago itne
2013 Haewon, dcera nikoho
2012 Boksoongah namoo
2011 Hedeu
Lingkey
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Kwijeuwang
2009 Geurimja sarin
2007 Adeul
Cheonneyonyeou Yeoubi
Uri dongne
2006 Cheonhajangsa Madonna
2005 Welkeom tu Dongmakgol
2004 Eorin shinbu
2002 Mudjima paemilli
2001 Mari iyagi

TV seriály

2020 Amudo moreunda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Teukbyeolgeunrogamdokgwan jo jang-pung (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 16 (S05E16)
Episode 15 (S05E15)
Episode 14 (S05E14)
další epizody (4)
2018 Miseu hammurabi (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (12)
2015 Neoreul norinda (TV seriál)
2014 Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (12)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
2012 Shineui (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2011 Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2010 Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2008 U-Turn (TV seriál)
2004 Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
2002 Onammae (TV seriál)
2001 Saeumma (TV seriál)
2000 Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Dokumentární

2013 Dwitdamhwa : gamdokyi micheotseoyo

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky