foto

William Peter Blatty

  • nar. 7.1.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 12.1.2017 (89 let)
    Bethesda, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Vymítač ďábla III
1980 The Ninth Configuration
1973 Vymítač ďábla
1971 The Omega Man
1970 Darling Lili
1969 Ostře sledovaná banka
1967 Gunn
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
1965 John Goldfarb, Please Come Home!
Promise Her Anything
1964 Komisař Clouseau na stopě
1963 The Man from the Diners' Club

TV seriály

2017 Exorcista (TV seriál) - původní scénář
Nejsem hoden (S02E10) - původní scénář
Obřad a opakování (S02E09) - původní scénář
Pekelné nebe (S02E08) - původní scénář
další epizody (9)
2016 Exorcista (TV seriál) - původní scénář
Kapitola desátá: Tři pokoje (S01E10) - původní scénář
Kapitola devátá: 162 (S01E09) - původní scénář
Kapitola osmá: Trpitelé (S01E08) - původní scénář
další epizody (10)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 Vymítač ďábla III - kniha
1980 The Ninth Configuration - kniha
1973 Vymítač ďábla - kniha

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace