foto

Kósei Tomita

  • nar. 4.2.1936 (83 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
Meitantei Konan: Góka no himawari
2012 Meitantei Conan: Excalibur no kiseki
2011 Sōkō kihei Votoms: Koei futatabi
2010 Sókó kihei Votoms: Gen'ei hen
2007 Highlander: The Search for Vengeance
Prázdniny s vodníčkem Kúem
2005 Black Jack: Futari no Kuroi Isha
2001 Hello Kitty no ó-sama no Mimi wa Roba no mimi
Mazinkaiser
Metropolis
2000 Tezuka Osamu ga kieta?! 20 seiki saigo no kaidžiken (TV film)
Šin Getter Robo tai Neo Getter Robo
1999 The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Ginga eijú densecu: Gaiden
Golgo 13: Queen Bee
1997 Flanders no inu
Jungle taitei
Soliton no akuma
1995 Kórjú no Mimi: Mina no šó
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
1993 Kaikecu Zorori: Mahócukai no deši / Daikaizoku no takara sagaši
Tokusó senšatai Dominion
1991 Abaširi ikka
Muša Knight Commando: SD Gundam Scramble
1990 Adžin senši
Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
1989 Tezuka Osamu monogatari: Boku wa Son Gokú (TV film)
Ys
Šógeki Šinsengumi - vyp.
1988 Ginga eijú densecu
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de
Sókó kihei Votoms: Quaint
Sókó kihei Votoms: Sunsa
1987 Pro Golfer Saru: Kóga hikjó! Kage no ninpó golfer sandžó!
1986 California Crisis: Cuigeki no hibana
Ginga tansa nisenhjakunen: Border Planet (TV film)
Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!!
Sókó kihei Votoms: Kummen
Sókó kihei Votoms: Woodo
1985 Sókó kihei Votoms Vol. I: Stories of the "AT Votoms"
Sókó kihei Votoms Vol. II: Highlights from the "AT Votoms"
Sōkō kihei Votoms: The Last Red Shoulder
1984 Daišizen no madžú Bagi (TV film)
1983 Eiga Doraemon: Nobita no kaitei kigandžó
Midori no Neko
1982 Rokušin gattai GodMars
1981 Bremen Four (TV film)
Manga Hana no kakaričó
1980 Fumoon (TV film)
1979 Kaitei čótokkjú Marine Express
Kaitó Lupin: 813 no nazo (TV film)
SF saijúki Starzinger
SF saijúki Starzinger II
1978 Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
Wakusei robo Danguard Ace: Učú daikaisen
1977 Wakusei robo Danguard Ace tai Končú robot gundan
1976 Kocour v botách 2: Cesta kolem světa
UFO robo Grendizer tai Great Mazinger
1975 Andersen dówa: Ningjohime
1974 Kikanša Jaemon: D51 no daibóken
Mazinger Z tai Ankoku Daišógun
1973 Dobrodružství medvídka Pandy
Mazinger Z tai Devilman
1972 Kocour v botách na divokém západě
1971 Ali Baba to jondžuppiki no tózoku
Poklad na ostrově
1970 Čibikko Remi to meiken Kapi
1969 Kaitei toši no dekiru made
1968 Z Andersenových pohádek

TV seriály

2015 Young Black Jack (TV seriál)
2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
2005 Buzzer Beater (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Black Jack Special: Inoči o meguru joccu no kiseki (TV seriál)
2001 Salaryman Kintaró (TV seriál)
2000 Digimon Adventure 02 (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Šin Cutey Honey (TV seriál)
1990 Heisei tensai Bakabon (TV seriál)
1988 Oišinbo (TV seriál)
Šin Pro Golfer Saru (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Pro Golfer Saru (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Případ ztracené nevěsty (E26)
Nejvzácnější panenka (E25)
Kam zmizel Big Ben (E24)
další epizody (19)
1984 Mori no Tontotači (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Zmizení vzácné sochy (E07)
Zelený balónek (E06)
Modrá karbunkule (E05)
další epizody (7)
1983 Sókó kihei Votoms (TV seriál)
1982 Byl jednou jeden... vesmír (TV seriál)
1981 Hjakudžú ó Golion (TV seriál)
Rokušin gattai GodMars (TV seriál)
1980 Tecudžin nidžúhačigó (TV seriál)
Učú taitei God Sigma (TV seriál)
1979 Animation Kikó Marco Polo no bóken (TV seriál)
Cyborg 009 (TV seriál)
1978 SF saijúki Starzinger (TV seriál)
1977 Jetter Mars (TV seriál)
Wakusei Robo Danguard Ace (TV seriál)
1976 Hana no kakaričó (TV seriál)
Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Getter robo G (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
Manga Wanpaku ómukaši Kumkum (TV seriál)
UFO Robo Grendizer (TV seriál)
1974 Getter Robo (TV seriál)
Great Mazinger (TV seriál)
Hoši no ko Čobin (TV seriál)
Viking Viki (TV seriál)
1973 Cutey Honey (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Kerokko Demetan (TV seriál)
1972 Mahócukai Chappy (TV seriál)
Mazinger Z (TV seriál)
Mon Cheri CoCo (TV seriál)
Múmin (TV seriál)
1971 Apache jakjúgun (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Sasurai no taijó (TV seriál)
1969 Múmin (TV seriál)
1968 Akane-čan (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
1966 Mahócukai Sally (TV seriál)
1963 Tecudžin 28 gó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky