foto

Natalija Cyganěnko

  • nar. 1.5.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Novogodniy angel
2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2014 Černobyl (TV film)
2008 Čjornoje platě (TV film)
2007 Psichopatka (TV film)

TV seriály

2018 Angelina (TV seriál)
Blagimi namerenijami (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Pismo naděždy (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Slepaja ljubov (E14)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
2013 Agent (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Zapreščjonnyj prijom (S01E28)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Dězertir (E02)
Svetofor (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky