foto

Valentin Bukin

  • nar. 1.7.1942
    Ulan-Ude, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 2.8.2015 (73 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sokrovišča dvenadcati bogov
2006 Denní hlídka
Persten naslednika dinastii
2002 Ruská archa
1999 Choču v ťjurmu
1995 Vsjo budět chorošo
Četvjortaja planěta
1994 Okno do Paříže
1993 Sčastlivyj něudačnik
Ty u meňa odna
1992 Cenzuru k pamjati ně dopuskaju
Muškeťory dvadcať let spusťa
1991 I vozvraščajetsja větěr...
Ztraťte se!
1990 Cha-bi-assy
Tank 'Klim Vorošilov 2'
Zimňaja višňa 2
1989 Brodjačij avtobus
Naš broněpojezd
Ně pokidaj... (TV film)
1988 Воля Вселенной
Вы чьё, старичьё?
1987 Sadovnik
Vězučij čelověk
1986 Katěnka
Kin-Dza-Dza!
Ně zabuďtě vyključiť televizor
Obviňajetsja svaďba
1984 Bez semji (TV film)
Osennij podarok fej
Vosem dněj naděždy
Šarlotin náhrdelník (TV film)
1983 Gori, gori jasno (TV film)
Muži v nesnázích
Сад
1982 Ruki vvěrch!
Skvoz ogoň
1981 Jediný muž (TV film)
Prodannyj smech (TV film)
1979 Goluboj karbunkul (TV film)
1978 D'Artaňan i tri muškeťora (TV film)
Marka strany Gondelupy
Vstreča v konce zimy
1977 Chomut dlja Markiza
Pro Krasnuju Šapočku (TV film)
Tri věsjolyje směny
Voskresnaja noč
1976 Obelisk
1975 Priključenija Buratino (TV film)
1974 Priključenija v gorodě, kotorogo nět

TV seriály

2014 Grigorij R. (TV seriál)
2013 Charli (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Pervaja ljubov (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Podžog (S01E09)
2011 PPS (TV seriál)
Lestnica (S01E16)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Dvaždy o ljubvi (S06E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S08E01)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krymskij serpantin. Časť 2 (S05E10)
Krymskij serpantin. Časť 1 (S05E09)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Kitajskij kvartal (S03E06)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vsjo eto rok-n-roll (S02E14)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Skripka Stradivari (S01E04)
Zal ožidanija (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poputčiki (S01E02)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
Большая игра (TV seriál)
1987 Поражение (TV seriál)
1985 Kartina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky