foto

Rachel Lascar

  • nar. Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boi
2018 Le Blizzard
Miss Dalí
2015 Gunman: Muž na odstřel
2014 Marsella
2012 Bláznivá výhra
2009 Sedm minut
Tajemná minulost (TV film)
2006 La silla
2005 Le meilleur commerce du monde (TV film)

TV seriály

2019 Secretos de Estado (TV seriál)
2014 Víctor Ros (TV seriál)
2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Un ruido en el cielo (S03E14)
další epizody (4)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky