foto

Jade Harlow

  • nar. 11.3.1983 (36 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Daughter's Deception (TV film)
A Deadly Romance (TV film)
2018 Intensive Care (TV film)
2017 Murder on the Cape
Sharing Christmas (TV film)
2015 On the Horizon
Turning Point
2013 Cesta zpátky k nule
2007 Prey 4 Me

TV seriály

2015 Zoo (TV seriál)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2012 Youthful Daze (TV seriál)
2010 The Bay (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky