foto

Michal Najbrt

  • nar. 21.6.1945 (75 let)
    Kolín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Konto separato
1987 Angelika (TV film)
1986 Hledač pokladu (TV film)
Tchán (TV film)
1985 Balada o naději (TV film)
Maratón (TV film)
Otec (TV film)
Světlonoš (TV film)
1984 Kufr (TV film)
1983 Poklad (TV film)
Zkouška (TV film)
Čepice (TV film)
1981 Husa (TV film)
1980 Lavice, moje žena a já (TV film)
Výtečníci (TV film)
1979 Stopařka (TV film)

Dokumentární

2018 Průšvihy první republiky (TV seriál)
Sázavská aféra (E03)
2016 Televise, která měla nebýt (TV film)

TV pořady

2007 Světáci (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Televise, která měla nebýt (TV film)
2008 Kdyby... (TV film)
2007 Idioti na plavbě kolem světa
2005 Říkali to filmem (TV film)
2004 Zpráva z Černé díry
2003 Markýz Gero - postrach slezského lidu (TV film)
2001 Osudové okamžiky (TV seriál)
1999 Poslední vojáci (TV film)
1992 Neobyčejný obyčejný život (TV film)

TV pořady

2002 Hodina pravdy (TV pořad)