foto

Alexandr Karpov

  • nar. 1.8.1964 (55 let)
    Karaganda, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Viy
2008 Zoluška.ru
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
2004 Countdown
Smatyvaj udočki
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2000 Dom dlja bogatych
Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1996 Novogodňaja istorija
1992 Bilet v krasnyj těatr, ili Smerť grobokopatělja
Igra vserjoz

TV seriály

2019 Živaja mina (TV seriál)
2017 Živoj (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2012 Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Okončatelnyj diagnoz (S02E18)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2008 Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Embargo na ženščin (S02E04)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky