foto

Eddie Egan

  • nar. 3.1.1930
    New York City, New York, USA
  • zem. 4.11.1995 (65 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Chladná ocel
1985 Out of the Darkness (TV film)
1983 Murder Me, Murder You (TV film)
1981 Crazy Times (TV film)
1980 Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
1978 To Kill a Cop (TV film)
1975 Návrat Joe Forrestera (TV film)
1974 Let's Go for Broke
1973 Odznak č. 373
1972 Konec rozkvětu
Night of Terror (TV film)
1971 Francouzská spojka

TV seriály

1989 Správná modrá (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Dokumentární

1971 V.I.P.-Schaukel (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky