foto

Tim Fywell

  • nar. 3.10.1951 (68 let)
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Wodehouse in Exile (TV film)
2009 Návrat mrtvých (TV film)
2008 Spřízněná duše
2007 Nalomené vztahy (TV film)
2005 Princezna ledu
2003 Hear the Silence (TV film)
Hrad bude můj
2001 Vražedná místa: Pacientčiny oči (TV film)
2000 Madame Bovary (TV film)
1999 Bad Blood (TV film)
1998 Touch and Go (TV film)
1997 The Ice House (TV film)
Žena v bílém (TV film)
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Life After Life (TV film)
1994 Dark Adapted Eye, A (TV film)
1993 Gallowglass (TV film)

TV seriály

2017 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Our Girl (TV seriál)
Nepal Tour - Episode 2 (S03E02)
Nepal Tour - Episode 1 (S03E01)
2016 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 River (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Čtyři růže (E09)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
A teď všichni (S01E07)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
2012 Without You (TV seriál)
Inspektor Banks (TV seriál)
Zvláštní případ - 2. část (S02E02)
Zvláštní případ - 1. část (S02E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
2008 Vůně Kalahari (TV seriál)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2000 North Square (TV seriál)
1994 Bedna (TV seriál)
To Be a Somebody, Pt. 3 (S02E03)
To Be a Somebody, Pt. 2 (S02E02)
To Be a Somebody, Pt. 1 (S02E01)
1992 Fatal Inversion, A (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky