foto

Sabina Trooger

  • nar. 10.4.1955 (65 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ein Stück vom Glück (TV film)
1996 Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah (TV film)
Ärzte: Schattenzone (TV film)
1994 Ärzte: Nachtrunden (TV film)
1990 Death Has a Bad Reputation (TV film)
Mich will ja keiner (TV film)
Pride and Extreme Prejudice (TV film)
Žena jménem Harry
1989 Atem, Der
1988 Ein Kuckuck im Nest (TV film)
Tagebuch für einen Mörder (TV film)
1986 Vermischte Nachrichten
1985 Dormire
Tři proti třem
1984 Story, Die
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1978 Väter und Söhne (TV film)
1977 Mathilde Möhring (TV film)

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Mein Butler und ich (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Kir Royal (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Der Komödienstadel - Der siebte Bua (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Dormire

Host

TV pořady

1971 Groschenspiel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky