foto

Robert Foster

  • nar. 13.8.1938
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 30.5.2011 (72 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Střelec v ohrožení
1992 Price She Paid, The (TV film)
1989 Smrtící rána
1988 Výkupné (TV film)
1981 Computercide (TV film)
1975 Delancey Street: The Crisis Within (TV film)
1971 How to Steal an Airplane (TV film)

TV seriály

1985 Knight Rider (TV seriál)
Přízrak (S04E01)
Devatenáctá jamka (S03E17)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Ztracený rytíř (S03E10)
Rytíř robotů (S03E01)
Ať jsem to já (S02E23)
další epizody (6)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Duše bez těla (S02E09)
Goliáš (S02E01)
Na poslední chvíli (S01E21)
1982 Chicago Story (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Srdce z kamene (S01E13)
1975 Kate McShane (TV seriál)
1974 Paper Moon (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1978 New Maverick, The (TV film)

TV seriály

1975 Kate McShane (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1983 Knight Rider (TV seriál)
Na poslední chvíli (S01E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace