Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (144)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Na letošním Světě Knihy v Praze jsem si mimo jiné koupila i knihu s tímto akčním sympaťákem, takže tento dokument beru jako takový příjemný bonus. Rocky je moje srdcovka. Sly, se mi také líbil i v jiných filmech, ale z jeho vyprávění a pocitů chápu, že Rocky a Rambo jsou pro něho zásadní role, do kterých vložil to, co mu v jeho osobním životě scházelo a nikdy nepřebolelo. Sly, sympaťák se smutnýma očima, které mluví za vše má můj respekt. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Dokument mapujúci cestu Sylvestera Stalloneho od nezvládateľného chlapca až po herca, ktorý si išiel za kamerou vždy vlastnou cestou. Vykresľuje Slyov vzťah s krutým otcom, empatickým bratom, zanedbávaným synom a so steroidamy nabitou kariérou, ktorá mu postupne ničila zdravie. Prevedenie: Kamera je v tomto dokumente Slyovým terapeutom a vyrozpráva jej všetky svoje životné krivdy a nezdary aby na konci dozrel a uvedomil si, že najdôležitejšia je rodina. Škoda, že mu to trvalo 70 rokov ale povedzme si úprimne moc dobrý rodinný vzor nemal tak sa niet čo čudovať. 85% ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, když vyšel dokument o Arnoldovi, byla otázka ne ´jestli´ ale ´kdy´ se objeví něco o Slyovi :-) A je to tu.... Za mne byl Arnold zábavnější a asi víc splnil, co jsem od dokumentu tohoto ražení čekal...historky z natáčení, něco ze soukromí atd. To mi tady dost chybělo. Sly je vážnější a nějaká sranda, odlehčení trošku chybí... Ale klobouk dolů..je jedním z mých filmových hrdinů dospívajících let. Když jsem viděl posledního Ramba, tak sem byl na konci dojat... Člověk s Rambem/Rockym vyrostl. Pro mne je to frajer, který se z ničeho...z nuly stal hereckou legendou. On a Arnold budou vždy čnít nade všemi ostatními... ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Sly je výborným životopisným dokumentem. Má však jednu chybu. Mám pocit, že jsem dostal málo. Buď měl být mnohem delší nebo měl mít více dílů. Moc rád jsem si poslechl jak to bylo s Rockym, Rambem nebo Expantebles, ale chtěl bych slyšet i jak to bylo u ostatní jeho hitů. Dokument se sice věnuje i dalším jeho filmům, ale pro mě to bylo málo. Stejně mě však sledování těšilo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sly pro mě vždy byl takový ten akční hrdina pro dospělejší děti. Dlouho jsem se k němu dostával. Nebylo to s ním tak jednoduché, jako když jsem třeba poprvé viděl Van Damma a zamiloval si jeho kop z otočky. Nebo, když si Arnold ze sebe dělal srandu třeba v Rudém horku nebo Pravdivých lžích. Sly a jeho postavy byly buď hodně drsné (Rambo) nebo hodně dramatické (Rocky) a tak mi chvíli trvalo, než jsem si na ně zvykl. Srandy jste si s ním moc neužili. Proto asi i tento dokument z jeho života je víc vážný a míň vtipný, než by možná bylo i záhodno. Sly je prostě vážnej týpek, který si váží každého dne svého života a musím říct, že vidět ho prostřednictvím tohoto dokumentu bylo hodně zajímavé a neobvyklé. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama