foto

Jody Abrahams

  • nar. 1974
    Cape Town, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kite
2013 Four Corners
2012 Nepřítel pod ochranou
Semi-Soet
2010 Hopeville
1998 The Quarry
1996 The One That Got Away (TV film)
1990 Americký ninja 4

TV seriály

2016 Cape Town (TV seriál)
Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Eldorádo (E01)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
2000 7de Laan (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky