foto

Oleg Čudnicov

  • nar. 7.7.1965 (54 let)
    Podolsk, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Něsokrušimyj
2016 Unesená v Istanbulu
Vojennyj fitnes (TV film)
2010 Ment v zakoně 3: Svetlye ključi (TV film)
2009 Laskovyj maj
2008 Přízrak
2007 Boj s těňju 2: Revanš
1999 Osoběnnosti russkoj bani

TV seriály

2019 Volšebnik (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2017 Žena policejskogo (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Vtoroj brak (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tri děvicy (S02E19)
Dikij (TV seriál)
Trojnaja buchgaltěrija (S02E10)
Tretij glaz (S02E09)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Gluchar (TV seriál)
Majskije (S01E14)
2007 Pautina (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace