foto

Vitalij Alšanskij

  • nar. 20.10.1968 (52 let)
    Novocherkassk, Rostovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grafomanija
Major Grom
Vosem busin na tonkoj nitočke (TV film)
2014 Deduška mojej mečty
Zolotaja něvesta
2009 Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
Černý blesk
2008 Spartakiada. Lokalnoe poteplenie
Tarif Novogodnij
2005 Anna
Mama, ně gorjuj 2
2003 Bavorák
Kolchoz intertejnment
Oblek

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2018 Jejo sekret (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Navažděnije (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Puť Komandoora (S02E11)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
2011 Bežať (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Vnimanije, čjornyj jaščik (S02E28)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Ně ždi menja, mama, chorošego syna (S02E02)
Pautina (TV seriál)
Maska korolja (S04E03)
2009 Dikij (TV seriál)
Podstava Dikogo (S01E15)
Kurjer (S01E09)
2008 Fotograf (TV seriál)
Amerikanskij drug (E11)
Litějnyj (TV seriál)
Ochota na tajpana (S01E22)
2007 Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Eto šou-bizněs (S02E09)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Diversant (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2001 Podozrenie (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky