foto

Kenneth Johnson

  • nar. 26.10.1942 (78 let)
    Pine Bluff, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Valley of Secrets, The (TV film)
2001 The Master Race (TV film)
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)
Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Supertajná zbraň
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film)
1988 Číslo 5 žije 2
1987 Liberators, The (TV film)
1985 Shadow Chasers (TV film)
1984 Hot Pursuit (TV film)
1983 V (TV film)
1981 Senior Trip (TV film)
1979 Girl Who Saved the World, The (TV film)
1970 An Evening of Edgar Allan Poe

TV seriály

2005 JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
Automat pro lidi (S10E11)
2004 JAG (TV seriál)
Pořádně velká loď (S10E06)
Co když... (S09E18)
Perský záliv (S09E16)
2003 JAG (TV seriál)
Zpátky v sedle (S09E06)
Ten, který utekl (S09E04)
Druhá dějství (S08E19)
další epizody (5)
2002 JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Pilot (E01)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1979 Curse of Dracula, The (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Married (S02E01)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)
Neuvěřitelný Hulk (S01E01)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
The Ghosthunter (S01E14)
1973 Griff (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (10)
2010 V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Fruition (S01E11)
Hearts and Minds (S01E10)
další epizody (8)
2009 V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
další epizody (4)
1990 Lebkouni (TV seriál)
Green Eyes (E22)
The Touch (E21)
Gimme, Gimme (E20)
další epizody (10)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Red Room (E12)
Chains of Love (E11)
The Game (E10)
další epizody (12)
1985 V (TV seriál)
The Return (E19)
The Secret Underground (E18)
War of Illusions (E17)
další epizody (11)
1984 V (TV seriál)
Reflections in Terror (E09)
The Dissident (E08)
The Overlord (E07)
další epizody (8)
V (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1982 The Incredible Hulk (TV seriál)
A Minor Problem (S05E07)
Slaves (S05E06)
1981 The Incredible Hulk (TV seriál)
Triangle (S05E05)
Sanctuary (S05E04)
Veteran (S05E03)
další epizody (18)
1980 The Incredible Hulk (TV seriál)
Deep Shock (S04E05)
Dark Side (S04E04)
Free Fall (S04E03)
další epizody (17)
1979 The Incredible Hulk (TV seriál)
Captive Night (S03E11)
Babalao (S03E10)
The Snare (S03E09)
další epizody (23)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Escape from Los Santos (S02E10)
Stop the Presses (S02E09)
Killer Instinct (S02E08)
další epizody (19)
The Bionic Woman (TV seriál)
On the Run (S03E22)
Rancho Outcast (S03E21)
Long Live the King (S03E20)
další epizody (11)
1977 The Bionic Woman (TV seriál)
Over the Hill Spy (S03E11)
Max (S03E10)
Escape to Love (S03E09)
další epizody (22)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
Jaime's Shield: Part 2 (S02E11)
Jaime's Shield: Part 1 (S02E10)
The Vega Influence (S02E09)
další epizody (25)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky