foto

Kurt Schmidtchen

  • nar. 19.4.1930
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 28.3.2003 (72 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dieter Hallervorden - Mit 70 hat man noch Träume! (TV film) - a.z.
1998 Menschen sind kalt, Die
1995 Das Erbe (studentský film)
1992 Schlag dein Tier (studentský film)
1986 Lisa und die Riesen
Stadtpiraten, Die (TV film)
Whopper Punch 777
1981 Onkel & Co. (TV film)
1980 Hollywood, ich komme (TV film)
Mein Gott, Willi! (TV film)
1979 Liebe, Tod und Heringshäppchen (TV film)
1976 Herr S. kommt nicht zum Zuge (TV film)
1972 Gelobt sei, was hart macht
1969 Die Flucht nach Ägypten (TV film)
1968 Kriminalmuseum - Die Postanweisung (TV film)
Stimme im Glas, Die (TV film)
1967 Gemüse und Liebe engros (TV film)
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Napravení Jima Valentina (TV film)
1965 Das Strafquartett: Ein Knastical (TV film)
Die Häuser des Herrn Sartorius (TV film)
1964 Die Silberflöte (TV film)
Unartige Lieder (TV film)
1962 Wetter veränderlich (TV film)
Zu Gast in Fankfurt (TV film)
1961 Fritzchen Spurtefix und die Paddler
Honba za botou
1960 Häschen Schnurks (TV film)
1959 Zinker, Der (TV film)
1958 Meine Frau macht Musik
1957 Alter Kahn und junge Liebe
Kasperle reißt aus (TV film)
1956 Das tapfere Schneiderlein
1955 Das Stacheltier - Letztes Fach unten rechts
Die gestohlene Prinzessin (TV film)
1953 Mathias Löffelchen, der Osterhase (TV film)

TV seriály

1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
Siebenstein (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Zelleriesalat (TV seriál)
1982 Welle Wahnsinn (TV seriál)
1978 Schusters Gespenster (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
Herz ist Trumpf - Filme zur Verkehrssicherheit (TV seriál)
Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Rappelkiste (TV seriál)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1970 Otto, der Klavierstimmer (TV seriál)
1969 Der rasende Lokalreporter (TV seriál)
1967 Die Witzakademie (TV seriál)
Kommissar Brahm (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Fernfahrer (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Das Kreuzworträtselspiel (TV pořad)
1969 Guten Rutsch! (TV pořad)
1964 Mode-Cocktail (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky