foto

Horst Drinda

  • nar. 1.5.1927
    Berlín, Německá říše
  • zem. 21.2.2005 (77 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nebezpečná pravda (TV film)
1996 Männerpension
Zvláštní poslání: Rudá smrt (TV film)
1995 Verliebte Feinde (TV film)
1990 Der zerbrochne Krug (TV film)
Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
1986 1913 (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: 1913 (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Der Snob (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film)
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)
1983 Das Interview (TV film)
Im Spiegel (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Der Teufelskreis (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der kleine Doktor (TV film)
Dve stročki melkim šriftom
1980 Anamnese (TV film)
Der Direktor (TV film)
1979 Addio, piccola mia
Gelb ist nicht nur die Farbe der Sonne (TV film)
Noční hry
Plantagenstraße 19 (TV film)
Risiko (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
Schließt mir nicht die Augen (TV film)
1974 Egmont (TV film)
1973 Eva und Adam oder drum prüfe! (TV film)
Tváře v pološeru (TV film)
1972 Don Juan (TV film)
1971 Die Unbequemen (TV film)
KLK volá PTX: Červená kapela
1970 Ani muže pro Camp Detrick (TV film)
1969 Iphigenie auf Tauris (TV film)
1968 Der Mord, der nie verjährt
Wie man Karriere macht (TV film)
1967 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Šel sám (TV film)
1966 Die Ermittlung - Oratorium in 11 Gesängen (TV film)
Die Rebellion des Patrick Wright (TV film)
Výlet na Sundevit
1965 Ballade vom roten Mohn (TV film) - vyp.
Besten Jahre, Die
Nachfolger, Der (TV film)
1963 Stacheltier - Der Dieb von San Marengo, Das
1962 Das verhexte Fischerdorf
1961 Das Kleid
Liebe und der Co-Pilot, Die
Sen kapitána Loye
Ärzte
1960 Das Stacheltier - Produktion geht vor...
Hochmut kommt vor dem Knall
Spotkania w mroku
1959 Než udeří blesk
Zmatky lásky
1958 Der Mörder bin ich (TV film)
Klotz am Bein
Sie kannten sich alle
1957 Lissy
1956 Das Konzert (TV film)
Das Stacheltier - Kleine Fische
Das tapfere Schneiderlein
1955 Das Stacheltier - Der Untermieter
Einmal ist keinmal
1954 Das Stacheltier - Die Nacht des Grauens
Gefährliche Fracht
1953 Das Stacheltier - Bitte nicht stören
1951 Vlakové spojení nepravidelné
1950 Hőglerův příkaz
Zachránce matek
1948 Und wieder 48

TV seriály

2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Am Ende siegt die Liebe (S06E29)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das Kind (E07)
1995 Stefanie (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Sami mezi vlky (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Zur Feier des Tages (E66)
1978 Dialog (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1975 Im Netz (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky