foto

Susumu Akagi

  • nar. 28.11.1972 (46 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Neppu kairiku Bushi Road (TV film)
2011 Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
2007 Murder Princess
2003 Triangle Heart: Sweet Songs Forever

TV seriály

2019 Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
2017 Jódžo senki (TV seriál)
2016 Luck and Logic (TV seriál)
Sósei no onmjódži (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
2013 Kingdom (TV seriál)
2012 Kingdom (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
2011 Nacume júdžinčó san (TV seriál)
2010 Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
2009 Guin Saga (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
2008 Ikkitōsen: Great Guardians (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Bokura no (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Sola (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Gun dó Musaši (TV seriál)
Tokkó (TV seriál)
2005 Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
2004 Burn Up! Scramble (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
2003 BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace