Reklama

Reklama

Wataši no oši wa akujaku reidžó

(seriál)
  • Japonsko 私の推しは悪役令嬢. (více)
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Svět se obrátí vzhůru nohama, když se firemní dron probudí jako Rae Taylor, hrdinka své oblíbené hry „Revoluce“. Rae je nadšená, že se může dvořit Claire François, padoušce ze hry, kterou si oblíbila. Vyzbrojena znalostmi o hře a nadcházejících událostech se Rae vydává na misi, jejímž cílem je přimět Claire, aby se do ní zamilovala. Jak ale padouška přijme Raeiny milostné pokusy? (mikki089)

(více)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (4)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Zábavná série z prostředí magické akademie, co ale zároveň přináší do seriálů o reinkarnaci záporaček docela nové světlo. Komedie to byla dobrá, romantika docela taky, akorát se to neukončilo pořádně, takže stále trošku doufám v pokračování, protože to bylo vlastně dost fajn. 7/10 ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Když to řeknu jednoduše, tak já se bavil. To jak je to celé podané je to totiž strašně zábavné, jelikož to má tak akorát cheesy crazy postavy, aby to nebylo přestřelené, spoustu dobře pointovaného humoru, občas náznaky větší hloubky a skvělé dialogové přestřelky. Rae je prostě sympatická do morku kostí, ačkoliv bych nikdy nečekal že tohle řeknu a totálně stalkerské a přehrávající postavě. Ale tvůrci to dokázali správně podat tak, že diváci i ostatní postavy okolo vědí, že to její chování je vlastně jen póza, která nějak zázračně funguje. Ta romantická linka o čisté lásce a trochu zakázaném vztahu (z více směrů) také pěkně funguje. Co mě potěšilo hodně, že tu vůbec nenajdeme žádné ecchi nebo cringe momenty. 👍 Postavy okolo a vlastně celý ten svět je spíš taková stafáž, nenajdeme tam moc bočních linek nebo prokreslení světa, což je trochu škoda. Ale ačkoliv je to vlastně strašně jednoduché vyprávění, tak nebylo moc daleko ke 4*, protože ty dialogy to opravdu hodně zvedají nahoru. Co se týče produkčních kvalit, tak tam je to vyložený průměr, ale to u tohoto typu produkce vlastně není moc podstatné. SIlné 3* 70% ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

Jako středoškolské drama/komedie taková shoujo klasika, na poli GL rozhodně nadprůměr. A na tom má podíl hlavně konec třetího dílu, který mi svou upřímností vskutku vyrazil dech a nepamatuju si, že bych někdy něco podobného kdy v anime viděla. Ovšem ve druhé polovině se pak bohužel objeví taky spousta nepříjemných podpásovek, jako například přirovnávání homosexuality k incestu nebo všemi oblíbený sesterský fetiš, jež nesmí za žádných okolností nikde chybět. A je to škoda, protože jinak se mi seriál líbil. Bavily mě postavy, bavil mě humor, celkově mi to přišlo svěží (i přes zasazení na střední školu) a i audiovizuál byl fajn (super design postav - žádné mimina s obřími melouny - opět, na GL obrovský nadprůměr). 7.5/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Mám s I’m in Love with the Villainess dva docela podstatné problémy, díky kterým nedokážu dát lepší hodnocení než 3*. Zaprvé nemám rád romantické komedie vystavěné na tom, že jedna postava doslova šíleně uhání tu druhou, která z toho není příliš nadšená, ale časem se tomu tlaku podvolí, nebo spíš zjistí, že vlastně dotyčnou postavu miluje. Zažil jsem tuhle dynamiku z obou stran a ani na jedno nevzpomínám rád. Když mi bylo šestnáct, tak jsem bláznivě uháněl jedno děvče a když se na to dívám, zpětně, tak si uvědomuji, jak otravný jsem musel být a že vyznávat romantické city kdykoli, třeba i v týdnu ve dvě ráno, asi nebylo to pravé. Karma ale funguje spolehlivě, a i mě se tedy stalo, že když už jsem byl starší, tak mě zběsile uháněla jedna žena. Desítky SMS denně, neustálé návštěvy v práci a hromada romantických vyznání, i když já neměl zájem. Zkrátka nemám tohle rád a zdejší seriál je tím z velké části doslova nabytý a staví na téhle dynamice i část svého humoru, ba co víc, tvrdí, že když vás někdo takhle šíleně otravně uhání, tak není správné ho prostě odmítnout, co kdybyste totiž vy byly na jeho místě… Já nevím, ale v životě i ve vztazích razím motto „s poctivostí nejdál dojdeš“ a beru to tak, že když někoho rázně odpálkuju, pokud nemám zájem, tak mu dělám službu, protože má rychlejší šanci svou zamilovanost překonat a posunout se někam dál, kde třeba čeká ten pravý. Na druhou stranu je tohle možná důvod, proč neodbytná hrdinka nakonec zvítězí, zatímco Jeoffrey… Druhá věc, která se mi tu příliš nelíbila byla ona sice drobná, ovšem pro mě nepříjemná linka o lásce jedné služebné a jejího bratra. Člověk se tu vlastně dozví, že incest je také formou tragické zakázané lásky, která nemá příliš šanci na úspěch… Ano, to je asi pravda, ale stavět tohle téma do pozice, že bych měl se sourozeneckou dvojicí soucítit – za sebe s tím vůbec nesouzním. Nabízí se otázka: „Jeoffrey, co máš proti incestu?“. Tak zaprvé sám mám sourozence, což by jako vysvětlení mohlo stačit, většina lidí, kteří jsou na tom podobně, tohle pochopí. Zadruhé jsem dával pozor v hodinách biologie, když se rozebírala genetika a tam jsem si udělal obrázek, kam incest vede. Zatřetí jsem dával pozor i v hodinách dějepisu, kde jsem na pár šlechtických rodech viděl, kam incest vede. A začtvrté, nejsem z Alabamy... Ale dost už o těch aspektech, které se mi tu nelíbily, pojďme na ty, které byly fajn. Líbilo se mi, jak seriál otevřeně pracuje s dívčí láskou, žádné schovávání a náznaky, hlavní hrdinka se k tomu hrdě a otevřeně postaví. Líbila se mi ta energie a tempo, které seriál měl. Vlastně i ten celý námět o tom, jak by to vypadalo, kdybyste se v rámci vizuální novely vykašlali na hlavní cesty a šli si tou svojí, navíc ještě se záporačkou, je hodně zábavný a originální. Zkrátka kdyby zpracovali tu dynamiku mezi hlavními postavami trošku jinak, aby to nepůsobilo až tak dotěrně a vynechali jistou linku, mohl jsem jít víš, možná i mnohem výš, takhle ale jen 6/10. ()

Reklama

Reklama