foto

Antal Leisen

  • nar. 17.6.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Rose in Winter
2001 X-Wamp
1994 Az álommenedzser (TV film)
Doktor Mesmer
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1986 Honba za dolary
Kard és kocka (TV film)
1985 Filadelfská atrakce
Hudba života
1984 Milenci na odpoledne
Vereség (TV film)
1983 Viadukt
1981 Dočasný ráj
1980 IV. Henrik király (TV film)
1977 Pókfoci
1976 Operabál 13 (TV film)
1974 Egy kis hely a nap alatt
1969 Svěží vítr
1967 Aranysárkány
Ezek a fiatalok

TV seriály

2011 Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Gyilkos csomag (E04)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Az elveszett szakasz (E12)
Frontszínház (E09)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Borcsata (E04)
Bakafácán (E02)
Military boutique (E01)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
A nuncius látogatása (E02)
1984 Linda (TV seriál)
A szatír (S01E01)
1969 Bors (TV seriál)
Vesztegzár a határon (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky