foto

Florence Schauffler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Favorit
1990 Ten kluk je postrach
1988 Bohyně lásky (TV film)
Démon pomsty
Winnie (TV film)
1987 Psanci
Země nikoho
1986 Vasectomy: A Delicate Matter
1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)
Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1984 Horké léto
Pánská jízda

TV seriály

1993 Danger Theatre (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1988 thirtysomething (TV seriál)
Tenure (S01E20)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky