foto

Nikolaj Ivasiv

  • nar. 23.5.1953
    Vorontsovka, Irkutskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 25.12.2016 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Fort Ross
2011 Žila-byla odna baba
2008 V ijuně 41-go
2006 Poslední obrněný vlak
Únik z kruhu
2001 Ťomnaja noč
1998 Okraina
1986 Bez syna ně prichodi!
Million v bračnoj korzině

TV seriály

2018 Kaspij 24 (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2006 Major Větrov (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2003 Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky