foto

Helena Lymbery

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 London Road
Treasure Island (divadelní záznam)
2013 This House (divadelní záznam)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)

TV seriály

2017 Doktorka Fosterová (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Nejšílenější ze všech (S02E02)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace