foto

Aidan Kelly

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Treasure Island (divadelní záznam)
2013 Ranhojič
2008 Jezero smrti
2007 Kitchen (TV film)
2006 Pride and Joy
2001 Disco Pigs
Klub sebevrahů
1999 Sunburn
Superstar
The Case of Majella McGinty
1996 Michael Collins

TV seriály

2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2016 Povstání barbarů (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
2004 Proof (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace