foto

Pál Hetényi

  • nar. 21.7.1935
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 14.5.1994 (58 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Doktor Mesmer
Feltámadás Makucskán (TV film)
1992 István király (TV film)
Könyörtelen idők
Video Blues
1991 Bécsi ezüst (TV film)
Szürkület
1990 Anyegin (TV film)
Tutajosok
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
1987 Bylo nebylo
1986 A Molitor ház (TV film)
Képvadászok
1985 Ember és árnyék (TV film)
Podzimní almanach
1983 A béke szigete (TV film)
Elveszett illúziók
Hatásvadászok
Macbeth (TV film)
Viadukt
1982 Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
Čas se zastaví
1981 Csere (TV film)
Dočasný ráj
Fegyverletétel (TV film)
Halál a pénztárban (TV film)
Transport smrti
1980 Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban (TV film)
Živ nebo mrtev
1979 Ajándék ez a nap
Októberi vasárnap
1978 A kétfenekű dob
Ať žije Láci! (TV film)
1976 Epidemie
1973 Különös vadászat (TV film)
1972 Lid dosud prosí
1971 Agnus Dei
Kitörés
1967 A múmia közbeszól
Aranysárkány
1966 Otec
1965 Zamilovaní cyklisté

TV seriály

1993 Privát kopó (TV seriál)
Zsarolni veszélyes (E05)
Rizikó (TV seriál)
Dr. Belmondo (E07)
Bukta (E02)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Bőrtérkép (E03)
Zsarumeló (TV seriál)
A kínai páros (E02)
1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Utazás, szépséghibákkal (E05)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1973 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A küldetés (E08)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky