foto

Shingo Usami

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Perisher
2016 Riceballs
2014 Nezlomný
Papírové vlaštovky
2013 Backyard Ashes
Wolverine
2012 Emperor
2011 Red Dog - psí legenda
2007 Curtin (TV film)
2005 6. Batalion
Dynastie: Rub a líc (TV film)
2004 Rozjezd (TV film)
2001 Neotesaný detektiv (TV film)

TV seriály

2019 The Terror (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Here Come the Habibs! (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Dokumentární

1961 Four Corners (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Riceballs

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Riceballs

Producentská filmografie

Filmy

2016 Riceballs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace