foto

Valarie Rae Miller

  • nar. 16.4.1974 (46 let)
    Fort Worth, Texas, USA

Biografie

Valarie se narodila v texaském městě Fort Worth. O herectví se začala zajímat již jako velmi mladá. Na televizní obrazovce se poprvé objevila jako Helen v rodinném sitcomu FAMILY MATTERS. Později následovaly nabídky na další, především seriálové role. Objevila se tak například jako Paula v komediálním seriálu IN THE HOUSE nebo v roli Macy v seriálu SMITH.

K jejím nejznámějším seriálovým působením ale bezesporu patří role Josie v komediálním seriálu ĎÁBLŬV SLUHA a zejména role Cynthie „Original Cindy“ McEachin v seriálu ČERNÝ ANDĚL. Z jejích filmových rolí, kterých nebylo příliš mnoho, jistě stojí za zmínku její role Chocolate v akčním krimithrilleru ZASTAV A NEPŘEŽIJEŠ. Z dalších filmových počinů stojí za zmínku její účinkování v akční komedii BENJAMINS (společně s Ice Cubem) nebo účinkování s Harrisonem Fordem a Joshem Harnettem v akčním krimithrilleru DETEKTIVOVÉ Z HOLLYWOODU.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 #REALITYHIGH
Liza, Liza, Skies Are Grey
2006 Zastav a nepřežiješ
2003 Detektivové z Hollywoodu
2002 Benjamins
2000 Bear to the Right
1997 Přísně tajný Hollywood (TV film)
1996 Zmizení Kevina Johnsona

TV seriály

2014 Mixology (TV seriál)
Cal & Kacey (E04)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Záruční lhůta (S02E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Znovushledání (S07E02)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Coming to Grips (S01E15)
další epizody (6)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
The Cop (S01E08)
What About Blob (S01E05)
další epizody (6)
2006 Smith (TV seriál)
2002 Černý anděl (TV seriál)
Freak Nation (S02E21)
Love Among the Runes (S02E20)
She Ain't Heavy (S02E19)
další epizody (10)
2001 Černý anděl (TV seriál)
Gill Girl (S02E08)
Some Assembly Required (S02E07)
Two (S02E06)
další epizody (21)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Cold Comfort (S01E07)
Prodigy (S01E06)
411 on the DL (S01E05)
další epizody (7)
1997 One Saturday Morning (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky