foto

Paul Lukather

  • nar. 24.8.1926
    New York, USA
  • zem. 9.10.2014 (88 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Chloe's Prayer
1979 Mind Over Murder (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Hot Lead and Cold Feet
1970 House on Greenapple Road, The (TV film)
1967 Cesta na západ
1966 Pod kopyty stád
1964 Fate Is the Hunter
I'd Rather Be Rich
Shock Treatment
1963 Captain Newman, M.D.
1962 Hands of a Stranger
1961 All Hands on Deck
1960 Dinosaurus!
1958 True Story of Lynn Stuart, The
1957 Drango
Johnny Trouble
1956 Lydia
Mohawk
1954 Make Haste to Live

TV seriály

1983 Bare Essence (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace