foto

Cilla Ware

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Únos Air Force One (TV film)
2005 Illustrated Mum, The (TV film)
2002 Double Act (TV film)

TV seriály

2017 The Loch (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2015 The Interceptor (TV seriál)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Wrong Man (S03E02)
Death of a Detective (S03E01)
2011 Pravěk útočí (TV seriál)
Das Ende der Zukunft (2) (S05E06)
Das Ende der Zukunft (1) (S05E05)
Breakfast Club (S04E04)
další epizody (4)
2010 Material Girl (TV seriál)
2009 All the Small Things (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S03E02)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
Unter Wasser (S01E03)
Spinnennest (S01E02)
Die andere Seite (S01E01)
Sold (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
2004 Best Friends (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace