foto

Luis Fonsi

  • nar. 15.4.1978 (41 let)
    San Juan, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2001 Taina (TV seriál)
2000 Amantes de Luna Llena (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Clean Bandit Feat. Marina & Luis Fonsi - Baby (hudební videoklip)
Luis Fonsi feat. Stefflon Don - Calypso (hudební videoklip)
2017 Luis Fonsi feat. Daddy Yankee - Despacito (hudební videoklip)
Luis Fonsi feat. Demi Lovato - Échame La Culpa (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
Die Helene Fischer Show 2018 (TV pořad)
Grammy Awards 2018 (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
2003 Miss World 2003 (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 Clean Bandit Feat. Marina & Luis Fonsi - Baby (hudební videoklip)
2017 Luis Fonsi feat. Demi Lovato - Échame La Culpa (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace