foto

Alistair McGowan

  • nar. 24.11.1964 (54 let)
    Evesham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hurá na fotbal
2009 Můj život v ruinách
2008 Ealing Comedy
2003 Lost and Found
1993 Thatcherworld (TV film)

TV seriály

2018 Joe All Alone (TV seriál)
2011 Leonardo (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Nick (S05E05)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2007 Ronni Ancona & Co. (TV seriál)
2006 Mayo (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Election (S01E05)
1984 Kocour Kuba (TV seriál)

Dokumentární

2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film)
Wogan on Wodehouse (TV film)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
1995 They Think It's All Over (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace